Particulier

U wilt een mooi boeket op tafel of een leuk bloemstukje om cadeau te geven? Eén telefoontje naar FlowerZ is voldoende om verzekerd te zijn van bloemwerk geheel naar uw wens. Uw bestelling wordt gemaakt en bij u thuis bezorgd. Binnen Dordrecht zelfs zonder extra kosten!

Ook is er de mogelijkheid om een contract af te sluiten. Iedere week of om de week ontvangt u een boeket of bloemstukje naar keuze op door u gewenste dagen. Vooral in deze tijden waarin we allemaal druk zijn, is dit een uitkomst: zonder extra moeite bent u verzekerd van een bloemrijk huis! 

Particulier bloemwerk

Workshops

 

HELAAS KUNNEN DOOR DE CORONA-VOORSCHRIFTEN GEEN WORKSHOP GEGEVEN WORDEN VOOR GROEPEN.  GELUKKIG IS DAAR EEN MOOIE OPLOSSING VOOR: 

WORKSHOP @ HOME

Dit houdt in dat je kunt inschrijven voor een pakket, waarmee je thuis alleen of samen een mooi bloemstuk kunt maken, zodat je toch kunt genieten van een zelfgemaakte creatie. Wil je een uitnodiging waar je kunt zien welke stukken gemaakt kunnen worden, geef dat dan snel door, zodat je verzekerd bent van een pakket. 

De kosten voor een pakket zijn € 32,50 en jullie kunnen kiezen uit 2 stukken:

 

 

Neem contact op