Particulier

U wilt een mooi boeket op tafel of een leuk bloemstukje om cadeau te geven? Eén telefoontje naar FlowerZ is voldoende om verzekerd te zijn van bloemwerk geheel naar uw wens. Uw bestelling wordt gemaakt en bij u thuis bezorgd. Binnen Dordrecht zelfs zonder extra kosten!

Ook is er de mogelijkheid om een contract af te sluiten. Iedere week of om de week ontvangt u een boeket of bloemstukje naar keuze op door u gewenste dagen. Vooral in deze tijden waarin we allemaal druk zijn, is dit een uitkomst: zonder extra moeite bent u verzekerd van een bloemrijk huis! 

Particulier bloemwerk

Workshops

Bloemen maken het leven leuker, ook wanneer je er zelf mee aan het werk bent.
U kunt bij FlowerZ een workshop volgen, alleen of met een groep van maximaal 10 personen.
Niet alleen leuk voor volwassenen, maar bijvoorbeeld ook voor een kinderfeestje of personeelsavond op locatie.

Programma 1e helft 2020:

Wo.11 mrt. MOOI OPGEDIEND
We gaan dit seizoen goed van start met een dienblad.
We gaan dit vullen met allerlei moois, en natuurlijk de finishing touch een mooi bloemstuk. Zet het op tafel en deze is meteen helemaal af.

DI.31 mrt. PAASZUIL
Met dit paasstuk gaan we de hoogte in. Op een grote houtschijf komt oasis, er omheen zetten we boomschors vast, en gaan het stuk afwerken met takken, mos, bloemen, eitjes, een veertje hier en daar, dit wordt het pronkstuk van de kamer!

Wo.8 apr. IN DE LENGTE
We gaan de lengte in met dit stuk. Een langwerpige basis gaan we aan de zijkant bekleden met schors, en bovenop komt een groen-en bloemenpracht waar je u tegen zegt. Zo wordt je paastafel wel heel erg fleurig!

Di.12 mei BUITENSTUK
Ook dit jaar weer een buitenstuk in mei. Want al duurt het nog even voor het echt zover is, wij maken de tuin vast zomer-klaar met mooie een-jarigen waar heel de zomer van genoten kan worden.

Di.26 mei ZOMER TAART
We eindigen dit seizoen met een zomertaart. We zetten die op een bord, en bekleden de randen met schors. Bovenop een hoeveelheid bloemen en groen in frisse kleuren, en omdat het in gaat drogen heb je er heel lang plezier van!

Neem contact op