Particulier

U wilt een mooi boeket op tafel of een leuk bloemstukje om cadeau te geven? Eén telefoontje naar FlowerZ is voldoende om verzekerd te zijn van bloemwerk geheel naar uw wens. Uw bestelling wordt gemaakt en bij u thuis bezorgd. Binnen Dordrecht zelfs zonder extra kosten!

Ook is er de mogelijkheid om een contract af te sluiten. Iedere week of om de week ontvangt u een boeket of bloemstukje naar keuze op door u gewenste dagen. Vooral in deze tijden waarin we allemaal druk zijn, is dit een uitkomst: zonder extra moeite bent u verzekerd van een bloemrijk huis! 

Particulier bloemwerk

Workshops

Bloemen maken het leven leuker, ook wanneer je er zelf mee aan het werk bent.
U kunt bij FlowerZ een workshop volgen, alleen of met een groep van maximaal 10 personen.
Niet alleen leuk voor volwassenen, maar bijvoorbeeld ook voor een kinderfeestje of personeelsavond op locatie.

Programma 2e helft 2019:

Wo.2-10 STARTEN MAAR
We gaan dit workshop seizoen starten met ‘n volle accu. D.w.z. een accubak van glas, die we gaan vullen met polygonumstokken, hortensia, appeltjes en nog veel meer herfstmaterialen. Droogt mooi in, dus van dit stuk heb je echt lang plezier!

Di.22-10 POMPIDOMPIDOM
Het is pompoenentijd. We gaan dus maar eens een aantal pompoentjes gebruiken in dit stuk. Op een langwerpige ondergrond, zodat het supermooi komt te staan op de eettafel…kaarsjes er tussen voor de sfeer, en natuurlijk opgevuld met mooie (herfst)materialen.

Di. 5-11 BOLLEBOOS
Voor de ervaren workshopper.
We maken div.bolvormen, 1 van mos, 1 met herfstblad, en 1 vullen we op met bloemen
Plaatsen alles op een schaal en je kunt laten zien wat een bolleboos je bent met bloemen.

Wo.27-11 DEURHANGER
Het is bijna traditie om de laatste week november te gebruiken voor een mooie deurhanger.
De basis is dit keer een strokrans, deze gaan we doorsnijden en van vorm veranderen, daarna helemaal volbouwen met prachtig kerstgroen en natuurlijk wat passende versiering. Een plaatje voor op je deur of aan de buitenmuur.

Wo.11-12 KERSTBOOT
We bekleden tempexvorm en maken er bovenop een groot langwerpig kerststuk , met veel natuurlijke materialen en wat glanzende ballen. Voor de liefhebbers!!

Di.17-12 I’M DREAMING….
Zeg je kerst dan zeg je wit… dus gaan we dit stuk maar eens helemaal in witte tinten versieren. Met lekker wat bling en glim, in december mogen we best ‘s lekker los gaan 

Neem contact op